Asparges frittata

Asparges frittata

(4-6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 lille løg
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1 bdt grønne asparges
  • 4 store æg
  • 75 g revet ost
  • salt og peber

  1. Sauter finthakket løg bløde på en pande med olie.
  2. Skærde træede ender af de grønne asparges og skær dem i 2cm stykker. Steg dem på panden 1-2 min.
  3. Pisk æggenesammen med salt og peber og hæld dem på panden. Skruned til middel varme og bag æggekagen ca. 8-10 min.
  4. Drysrevet ost over og sæt panden under grillen i ovnen ca. 3min.
  5. Løft æggekagen over på et skærebræt og skær den itrekanter.