Asparges med ricotta og parmaskinke
Asparges med ricotta og parmaskinke er den perfekte snack. De er perfekte til et godt glas vin, men er også lækre som tilbehør til middagen.
4 personer
Ingredienser
- 12 grønne asparges
- 1 dl ricotta
- 1 usprøjtet citron
- 1 spsk. finthakket citrontimian
- salt og peber
- 12 skiver parmaskinke
- 50 g revet parmesan
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 gr. Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem under koldt vand. Tør dem i et viskestykke.
- Kom ricotta i en skål. Riv citronskal helt fint. Rør ricotta med citronskal, citrontimian, salt og peber.
- Læg parmaskinke på et bræt. Smør hver skive med ricotta i et tyndt lag. Læg en asparges, og rul sammen til en rulle.
- Kom aspargesruller i en bradepande. Dryp med olivenolie, og drys med revet parmesan.
- Sæt bradepanden på midterste ovnribbe i 10-12 min., til skinken ser sprød ud, og osten er smeltet.