Aspargessalat med ærter og radiser
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 3 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 500 g grønne asparges
- 250 g grønne ærter
- eller sukkerærter (fintsnittede)
- 1 bundt radiser (tynde skiver)
- evt. 50 g fetaost
- Dressing:
- 1 skalotteløg (finthakket)
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk jomfruolivenolie
- ¼ tsk sukker
- salt og peber
- Skær de rensede grønneasparges i grove snitter. Kog dem 2-3 min. i letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand. Læg dem til afdrypningi en sigte.
- Pisk dressingen sammenog smag til medsukker, salt og peber.
- Vend alle grønsagerne sammen med dressingenog anret på et fad eller i en skål. Drys evt. med fetaosti små tern ellersmuldret.