Aspargessalat med ærter og radiser

Aspargessalat med ærter og radiser

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 3 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 500 g grønne asparges
  • 250 g grønne ærter
  • eller sukkerærter (fintsnittede)
  • 1 bundt radiser (tynde skiver)
  • evt. 50 g fetaost
  • Dressing:
  • 1 skalotteløg (finthakket)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • ¼ tsk sukker
  • salt og peber

  1. Skær de rensede grønneasparges i grove snitter. Kog dem 2-3 min. i letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand. Læg dem til afdrypningi en sigte.
  2. Pisk dressingen sammenog smag til medsukker, salt og peber.
  3. Vend alle grønsagerne sammen med dressingenog anret på et fad eller i en skål. Drys evt. med fetaosti små tern ellersmuldret.