Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød
Servér som en let forret eller frokostret.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g ricottaost
- 30 g parmesan, revet
- ½ usprøjet citron, skal og saft heraf
- 50 g spinat, grofthakket
- salt
- sort peber
- 4 skiver brød
- 16 asparges, kogte
- 20 g rucolasalat
- 4 spsk sød chilisauce
Sådan laver du bagt ricotta
- Rør ricottaosten med parmesan, fintrevet citronskal og -saft og spinat. Smag til med salt og peber. Fordel osten på skiver brød og bag det i ovnen ved 200 grader til det er gyldent og sprødt. Anret de varme brød med kogte asparges, rucola og sød chilisauce.
- TIP Spis et stykke kylling, fisk eller skinke til og du har en hovedret.
- Prøv også søde kartofler med bønnesalsa