Opskrift på bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

Servér som en let forret eller frokostret.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g ricottaost
  • 30 g parmesan, revet
  • ½ usprøjet citron, skal og saft heraf
  • 50 g spinat, grofthakket
  • salt
  • sort peber
  • 4 skiver brød
  • 16 asparges, kogte
  • 20 g rucolasalat
  • 4 spsk sød chilisauce

Sådan laver du bagt ricotta

  1. Rør ricottaosten med parmesan, fintrevet citronskal og -saft og spinat. Smag til med salt og peber. Fordel osten på skiver brød og bag det i ovnen ved 200 grader til det er gyldent og sprødt. Anret de varme brød med kogte asparges, rucola og sød chilisauce.
  2. TIP Spis et stykke kylling, fisk eller skinke til og du har en hovedret.
  3. Prøv også søde kartofler med bønnesalsa