fisk

Bagt rødfisk med porrer

Lækker slankemad serveret på grønne linser og med en frisk urtecreme.

4

Ingredienser

  • 4 fileter af rødfisk a 200 g
  • salt, peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bdt porrer
  • et par kviste timian
  • 125 g små grønne linser fra Puy
  • URTECREME:
  • 1,5 dl skyr
  • 1 fed knust hvidløg
  • ½ dl hakkede
  • krydderurter: dild, persille og purløg
  • 2 citroner

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225°. Læg fisken på en plade med bagepapir og pensl den med lidt olie og drys salt og peber på. Skær porrerne i 12-15 cm stykker, skær dem igennem på langs, læg dem ved siden af fisken, pensl med lidt olie og drys salt, peber og timian på. Bag fisk og porrer i ovnen i ca. 20 min. Kog linserne imens og rør urtecremen sammen og smag den til. Server fisken med porrer, linser, urtecreme og citron.
  2. Tips: Retten byder på masser af protein fra fisk, linser og skyr.
  3. ENERGI PR. PERSON: 420 kcal, fedt 17%, protein 54%, kulhydrat 29%