Banan- og chokolademuffins

Banan- og chokolademuffins

Nemme muffins med banan og chokolade.

(12-18 stk)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • 1 portion grundopskrift (evt. med 50% grahamsmel): Grundopskrift til muffins
  • 1-2 bananer
  • 75 g mørk chokolade
  • Pynt:
  • evt. smeltet chokolade

  1. Tilbered en grunddej med små stykker banan.
  2. Tilsæt grofthakket chokolade og fordel dejen i 12-18 muffinsforme. Bag som beskrevet i grundopskriften.
  3. Pynt evt. de afkølede muffins med smeltet chokolade.
  4. Vend dejen sammen med let hånd – den skal være tyk og lidt klumpet.
  5. Fordel dejen i 12-18 muffinsforme. skru ned til 180 grader og lad dem bage 25-30 min.
  6. Tjek med en tandstikker om de er gennembagt, vend dem ud af formene og stil dem til afkøling på en rist.
  7. Drys evt. flormelis over kagerne til sidst.