Biksemad med rød peberfrugt
Lækker biksemad med peberfrugt.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min. (når basisgryderetten er færdig)
- Stegetid: 10 min.
- Fryse-egnet
- ca. 1/3 basis-gryderet med svinekød og rødder uden kogelage (ca. 400 g kød og grønsager) Opskrift: Basis-gryderet med svinekød og rødder
- 500 g kartofler (kogte, i tern)
- 1 rød peberfrugt (stykker)
- 1 spsk olie + 1 spsk smør
- evt. 2 fed hvidløg
- salt og friskkværnet peber
- Tilbehør: rugbrød eller
- groft hvedebrød og ketchup
- Steg kød, rødder, kartoflerog peberfrugter gyldne i smørog olie på enslip letpandevedmiddeltemperatur.
- Rør jævnligt ogsmag til medhvidløg, salt ogpeber. Servérmed brødog ketchup.