Biksemad med rød peberfrugt

Biksemad med rød peberfrugt

Lækker biksemad med peberfrugt.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min. (når basisgryderetten er færdig)
  • Stegetid: 10 min.
  • Fryse-egnet
  • ca. 1/3 basis-gryderet med svinekød og rødder uden kogelage (ca. 400 g kød og grønsager) Opskrift: Basis-gryderet med svinekød og rødder
  • 500 g kartofler (kogte, i tern)
  • 1 rød peberfrugt (stykker)
  • 1 spsk olie + 1 spsk smør
  • evt. 2 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber
  • Tilbehør: rugbrød eller
  • groft hvedebrød og ketchup

  1. Steg kød, rødder, kartoflerog peberfrugter gyldne i smørog olie på enslip letpandevedmiddeltemperatur.
  2. Rør jævnligt ogsmag til medhvidløg, salt ogpeber. Servérmed brødog ketchup.