Biksemad med spejlæg
„Biks med spejl“ er den bedste restemad, der findes, mener mange. Her serveres den med syltede rødbeder og rugbrød.
Biksemad til 4 personer
Total:35 minutter
Det skal du bruge til biksemad med spejlæg
- ca. 300 g stegt okse- eller svinekød (i små terninger)
- 2 løg (store, i skiver eller tern)
- 1 kg kogte kartofler (pillede og skåret i små terninger)
- 1 spsk olie eller smør
- salt og peber
- 2 spsk soja
- 2 spsk worcestershiresovs
- 4 æg
- Tilbehør:
- 4 æg (spejlede)
- rugbrød
Sådan laver du biksemad med spejlæg
- Rist løgene gyldne i fedtstoffet. Kom kød og kartofler på panden og rist ved svag varme. Kom sojasovs og worcestershiresauce på og krydr med salt og peber. Vend rundt, så blandingen ikke bliver for tør.
- Spis biksemaden med spejlæg, syltede rødbeder og rugbrød og sæt engelsk sovs (worcestershiresovs) og soja på bordet, så hver især kan komme lidt mere på retten.