Blåbær i kokos - verdens nemmeste kage

Blåbær i kokos - verdens nemmeste kage

Lav den somen lynhurtig kage til kaffen eller en supernem dessert til weekendens hyggemiddag...

BLÅBÆR I KOKOS

Nemmere kan det ikke gøres! Kom de frosne blåbær direkte i et fad med en smuldret kokosdej over. Kagen smager bedst lun med cremefraiche eller flødeskum til.  

Tid: ca. 15 minutter plus 20 minutters bagning.

(6 pers.)

300 g blåbær

100 g sukker

100 g smør

200 g kokosmel

75 g rørsukker

1 tsk. bagepulver

1 æg

Tilbehør: Cremefraiche eller flødeskum

1. Kom de frosne blåbær i en smurt form, og drys sukkeret over.

2.

Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt kokosmel,

rørsukker, bagepulver og æg, og rør det hele godt sammen.

3.

Fordel smuldredejen over blåbærrene, og bag kagen i forvarmet

ovn ved 175 grader i ca. 20 minutter. Server kagen lun med

creme-fraiche eller flødeskum.

TIP:

BLÅBÆR KAN ERSTATTES AF

BROMBÆR, SOLBÆR ELLER STIKKELSBÆR.