Blåbær i kokos - verdens nemmeste kage
Lav den somen lynhurtig kage til kaffen eller en supernem dessert til weekendens hyggemiddag...
BLÅBÆR I KOKOS
Nemmere kan det ikke gøres! Kom de frosne blåbær direkte i et fad med en smuldret kokosdej over. Kagen smager bedst lun med cremefraiche eller flødeskum til.
Tid: ca. 15 minutter plus 20 minutters bagning.
(6 pers.)
300 g blåbær
100 g sukker
100 g smør
200 g kokosmel
75 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
1 æg
Tilbehør: Cremefraiche eller flødeskum
1. Kom de frosne blåbær i en smurt form, og drys sukkeret over.
2.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt kokosmel,
rørsukker, bagepulver og æg, og rør det hele godt sammen.
3.
Fordel smuldredejen over blåbærrene, og bag kagen i forvarmet
ovn ved 175 grader i ca. 20 minutter. Server kagen lun med
creme-fraiche eller flødeskum.
TIP:
BLÅBÆR KAN ERSTATTES AF
BROMBÆR, SOLBÆR ELLER STIKKELSBÆR.