Blødkogt æg, laksemousse & brødstave
Hvis du har god tid om morgnen, så forkæl dig selv med laksemousse og blødkogt æg.
Ingredienser
- 1 æg
- 60 g groft toastbrød
- 5 g fedtstof
- 60 g røget laks
- 25 g drænet yoghurt, max 7%
- salt
- peber
- 20 g lakserogn
- dild
Sådan gør du:
- Kog ægget i 6 minutter. Skær brødet i aflange stave, der steges sprøde i fedtstoffet.
- Kom laksen i en minihakker sammen med yoghurt, salt og peber, og kør til en jævn mousse.
- Kom moussen i en lille skål med lakserogn på.
- Anret æg med brødstave og laksemousse.
- Kalorier 427 kcal
- Protein 30 g ~ 29 %
- Kulhydrat 31 g ~ 31 %
- Fedt 19 g ~ 40 %
- Kostfibre 3 g
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Øllebrød med skyr og bær