Blomstermuffins

Blomstermuffins

(12-14 stk.)

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 3 spsk ahornsirup el. flydende honning
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. revet appelsinskal
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • 100 g hakkede mandler
  • 1 dl appelsinsaft
  • Topping:
  • 100 g blødt smør
  • 2 past. æggeblommer (1 bæger)
  • 200 g flormelis
  • Pynt:
  • sukkerblomster, hjemmelavede eller færdigkøbte, samt evt. blå og grøn levnedsmiddelfarve

  1. Pisk smør, sukker og sirup sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggeblommerne i. Vend mandler og appelsinsaft i. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  2. Pisk smør, æggeblommer og flormelis sammen til en cremet masse. Farv det evt. mintfarvet med blå og grøn levnedsmiddelfarve. Fordel toppingen på kagerne. Pynt med sukkerblomster.