Blomstermuffins
(12-14 stk.)
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 125 g sukker
- 3 spsk ahornsirup el. flydende honning
- 150 g hvedemel
- 2 tsk. revet appelsinskal
- 1½ tsk. bagepulver
- 2 æg
- 100 g hakkede mandler
- 1 dl appelsinsaft
- Topping:
- 100 g blødt smør
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- 200 g flormelis
- Pynt:
- sukkerblomster, hjemmelavede eller færdigkøbte, samt evt. blå og grøn levnedsmiddelfarve
- Pisk smør, sukker og sirup sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggeblommerne i. Vend mandler og appelsinsaft i. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
- Pisk smør, æggeblommer og flormelis sammen til en cremet masse. Farv det evt. mintfarvet med blå og grøn levnedsmiddelfarve. Fordel toppingen på kagerne. Pynt med sukkerblomster.