Lækre bønnefritter

Lækre bønnefritter

Lækre bønnefritter som kan serveres med chipotlemayo som dyppelse og kan bruges som tilbehør til alt fra bøffer til tofuburger.

2

Total:30 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

Bønnefritter:

  • 200 g grønne bønner
  • 100 g pankorasp
  • ½-1 tsk cayennepeber
  • salt
  • 2 æg, piskede

Chipotle-mayo:

  • 3 spsk skyr
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2-3 tsk god chilisauce, gerne chipotle
  • lidt limesaft

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bønnerne, dryp dem godt af, og nip enderne af dem. Bland panko med cayennepeber og salt, og pisk æggene sammen med en gaffel.
  2. Vend bønnerne i æg og derefter i panko.
  3. Læg bønnerne i et lag på bagepapir på en bageplade, og bag dem i 15 -20 minutter, til de er sprøde udenpå og al dente i midten.
  4. Rør imens skyr, mayonnaise og chipotle sammen. Smag til med salt.
  5. Server ”fritterne” med chipotlemayo.