Boghvedeknas med yoghurt og frugt
Super nem lille sød dessert eller mellemret. Lav gerne en ordentlig portion af boghvedeknaset.
3-4
Ingredienser
- Knas:
- 1 dl boghvede
- lidt olivenolie
- 1 dl havregryn
- 2 tsk stødt kardemomme
- 1 nip salt
- 2-3 spsk flydende honning
- Frugt:
- 1-2 tsk ingefær, fintrevet
- 3-4 spsk flydende honning
- 1 honningmelon
- 3-4 kiwifrugter
- 1 agurk
- 200 g grønne, stenfri druer
- Yoghurt:
- 3-4 dl yoghurt
- ½ stang vanilje, korn heraf
- 2-3 spsk flydende honning
Sådan gør du
- Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved, og rist i yderligere cirka 1 minut. Tilsæt kardemomme, salt og honning, og lad det hele bruse op.
- Hæld knaset over på bagepapir, og lad det køle.
- Frugt:
- Rør ingefær og honning sammen. Skær frugten i mundrette stykker, og vend den med dressingen.
- Yoghurt: Rør yoghurten med vanilje og honning. Pak alt hver for dig, og server frugt og yoghurt med knas.
PRØV OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde
PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld