Boghvedeknas med yoghurt og frugt

Boghvedeknas med yoghurt og frugt

Super nem lille sød dessert eller mellemret. Lav gerne en ordentlig portion af boghvedeknaset.

3-4

Ingredienser

  • Knas:
  • 1 dl boghvede
  • lidt olivenolie
  • 1 dl havregryn
  • 2 tsk stødt kardemomme
  • 1 nip salt
  • 2-3 spsk flydende honning
  • Frugt:
  • 1-2 tsk ingefær, fintrevet
  • 3-4 spsk flydende honning
  • 1 honningmelon
  • 3-4 kiwifrugter
  • 1 agurk
  • 200 g grønne, stenfri druer
  • Yoghurt:
  • 3-4 dl yoghurt
  • ½ stang vanilje, korn heraf
  • 2-3 spsk flydende honning

Sådan gør du

  1. Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved, og rist i yderligere cirka 1 minut. Tilsæt kardemomme, salt og honning, og lad det hele bruse op.
  2. Hæld knaset over på bagepapir, og lad det køle.
  3. Frugt:
  4. Rør ingefær og honning sammen. Skær frugten i mundrette stykker, og vend den med dressingen.
  5. Yoghurt: Rør yoghurten med vanilje og honning. Pak alt hver for dig, og server frugt og yoghurt med knas.