Børnelagkager

Børnelagkager

BørnelagkagerArbejdstid: 1 time (afhængigt af, hvilket og hvor meget fyld man laver)Bagetid: ca. 10 min.Bundene er fryse-egnede

ca. 10 små lagkager

Ingredienser

  • Forslag til fyld:
  • syltetøj (gerne forskellige slags)
  • vaniljecreme (se opskrift på fødselsdaglagkage nederst på siden)
  • friske bær
  • Pynt:
  • flødeskum
  • glasur (se opskrift på fødselsdaglagkage nederst på siden)
  • friske bær eller kiwi

  1. Bunde: Følg opskriften fra 'Fødselsdaglagkager' (se nederst på siden)
  2. Smør dejen ud på bagepapir i et ca. 1 cm tykt lag. Bag 8 - 10 min. i en 175 grader varm ovn. Lad lagkagebunden køle af. Stik små runde lagkagebunde med en diameter på ca. 10 cm ud med en rund kageudstikker eller et glas.
  3. Saml lagkagerne: Smør lagkagebundene med syltetøj eller vaniljecreme. Kom evt. friske bær mellem lagene. Pynt med flødeskum eller glasur og evt. friske bær eller skiver af kiwi.