Børnelagkager
BørnelagkagerArbejdstid: 1 time (afhængigt af, hvilket og hvor meget fyld man laver)Bagetid: ca. 10 min.Bundene er fryse-egnede
ca. 10 små lagkager
Ingredienser
- Forslag til fyld:
- syltetøj (gerne forskellige slags)
- vaniljecreme (se opskrift på fødselsdaglagkage nederst på siden)
- friske bær
- Pynt:
- flødeskum
- glasur (se opskrift på fødselsdaglagkage nederst på siden)
- friske bær eller kiwi
- Bunde: Følg opskriften fra 'Fødselsdaglagkager' (se nederst på siden)
- Smør dejen ud på bagepapir i et ca. 1 cm tykt lag. Bag 8 - 10 min. i en 175 grader varm ovn. Lad lagkagebunden køle af. Stik små runde lagkagebunde med en diameter på ca. 10 cm ud med en rund kageudstikker eller et glas.
- Saml lagkagerne: Smør lagkagebundene med syltetøj eller vaniljecreme. Kom evt. friske bær mellem lagene. Pynt med flødeskum eller glasur og evt. friske bær eller skiver af kiwi.