Bosniske frikadeller
Lækre, krydrede frikadeller - kaldet cevapcici – er nemme at lave og også gode på grillen.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- 250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)
- cevapcici-krydderi (bland selv, se tipset)
- 1-2 spsk vand
- 1 spsk olie
- 2-4 pitabrød
- grøn salat
- 1 rødløg (i tynde skiver)
- 1 peberfrugt (i skiver)
- 2-3 spsk cremefraiche
- Bland krydderimiks og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min. Tilsæt kødet og rør det sammen.
- Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie i 5-8 min.
- Servér i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.