Bosniske frikadeller

Bosniske frikadeller

Lækre, krydrede frikadeller - kaldet cevapcici – er nemme at lave og også gode på grillen.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • 250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)
  • cevapcici-krydderi (bland selv, se tipset)
  • 1-2 spsk vand
  • 1 spsk olie
  • 2-4 pitabrød
  • grøn salat
  • 1 rødløg (i tynde skiver)
  • 1 peberfrugt (i skiver)
  • 2-3 spsk cremefraiche

  1. Bland krydderimiks og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min. Tilsæt kødet og rør det sammen.
  2. Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie i 5-8 min.
  3. Servér i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.