Browniemuffins med Nutella

Fudgy og nemme brownies, der bages som muffins med en lille overraskelse i midten i form af blød og lækker Nutella. Server muffins som de er til en kop kaffe eller som dessert med en kugle god vaniljeis.

12 stk.

Total:30 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 150 g mørk chokolade
  • 175 g smør
  • 100 g brun farin
  • 100 g sukker
  • 2 stk æg
  • 85 g hvedemel
  • 35 g kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk salt
  • 12 tsk Nutella

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme, og lad det afkøle.
  3. Pisk brun farin, sukker og æg sammen til en luftig æggesnaps.
  4. Tilsæt chokoladeblandingen, imens der fortsat piskes.
  5. Bland hvedemel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og salt. Vend det forsigtigt i dejen.
  6. Fordel halvdelen af dejen i papirsmuffinforme.
  7. Læg 1 tsk Nutella i hver, og fordel resten af dejen i formene.
  8. Bag muffins i ca. 12-14 minutter.
  9. Lad dem afkøle og server.

Tip!

I stedet for Nutella i midten, så prøv med en blød karamel, f.eks. Dumle.

frederikke kopier.jpg
  • Influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler.
  • Følg hende på Instagram @frederikkewaerens.