Brownies

Brownies med mandler

Ca. 30 små tern

Ingredienser

  • Brownies
  • 150 g smør
  • 3 dl sukker
  • 3 æg
  • 1½ dl hvedemel
  • 2 spsk. kakaopulver (usødet)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hakket chokolade
  • 100 g valnødder eller mandler

  1. Tænd ovnen på 175gr. Smelt smørret ien lille gryde. Komdet i en skål. Komsukkeret i. Pisk smørog sukker sammenmed en håndmixerca. 2 min. Pisk et ægi ad gangen. Komhvedemel, kakao,vaniljesukker, bagepulverog chokoladei, og rør det i dejen.Læg valnøddernepå et skærebræt, oghak dem med kniv.Kom valnødderne idejen, og rør rundt.
  2. Kom bagepapir ien bradepande på 20x 25 cm. Kom dejeni, og fordel den i formenmed en ske.
  3. Bag kagen på midtersteovnribbe i ca.30 min. Afkøl kagen iformen. Skær kageni små tern.
  4. Pynt:Du kan røre en glasuraf 3 dl flormelisog 2-3 spsk. vand.Kom lidt glasur påkageternene, ogpynt evt. også medskyllede afdryppedehindbær og evt. lidtfrisk mynte. Du kanogså vælge at pyntemed kagedrys i stedetfor hindbær.