Brunch 300 kr.: Sandwich og danskvand med sirup
På brunchbordet må der rigtig gerne være lækre sandwich og selvfølgelig en forfriskende læskedrik.
4
Ingredienser
- MOZZARELLA-PESTO SANDWICHES
- 8 stykker brød af et godt surdejsbrød
- 2 pakker mozzarella
- 1 lille glas rød pesto
- olie eller smør til stegning
- DANSKVAND MED ORANGE-VANILJESIRUP
- Saft fra 2 appelsiner
- 1 vaniljestang
- sukker efter smag
- 1 liter danskvand
Sådan laver du brunch
- MOZZARELLA-PESTO SANDWICHES
- Skær brødet i mellemtynde skiver. Smør halvdelen af brødskiverne med pesto og læg et lag mozzarella ovenpå. Kom de resterende brødskiver over, og del hver sandwich over i to. Rist sandwichene på en varm pande med lidt olie eller smør, indtil begge sider er gyldne og osten begynder at smelte. Servér med det samme.
- DANSKVAND MED ORANGE-VANILJESIRUP
- Kog appelsinsaft, vaniljestang og sukker sammen til det har en konsistens som sirup. Lad den køle helt af i køleskabet og hæld den på en kande. Inden servering blander du med danskvand. Servér med isklumper i.