Bruschetta med friskost

Bruschetta med friskost

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Kogetid:
  • 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 personer)
  • 4 skiver italiensk brød
  • 2 tsk ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g friskost (f.eks. ricotta, feta eller mozzarella)
  • Myntesirup:
  • 1 dl friske mynteblade (skyllede, hakkede)
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker

  1. Læg myntebladene i en gryde med vand og sukker.
  2. Giv det et opkog og lad det koge i 3-5 min.
  3. Si siruppen og lad den afkøle.
  4. Rist brødet gyldent på begge sider og dryp det med olie.
  5. Læg en skefuld/skive friskost på hver og dryp med myntesirup.