Bruschetta

Bruschetta

I en sund udgave med rugbrød og kylling.

8 stk.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • 4-5 dl bouillon
  • 1 1/2 dl creme fraiche 9%
  • 1 spsk mayonnaise
  • friskrevet peberrod efter smag
  • salt og peber
  • 1 rødt æble
  • 8 stykker rugbrød udstukket i runde skiver
  • på ca. 8 cm diameter
  • 1 bundt kørvel, dild eller persille

Sådan gør du:

  1. Kog kyllingebrysterne i bouillon i ca. 12 min. under låg. Kasser bouillonen og afkøl kyllingen, før den trevles i mindre stykker. Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise og friskrevet peberrod efter smag. Smag til med salt og peber og vend kylling i dressingen. Skær æblet i tynde runde skiver. Rist brødet og top med kylling i peberrodscreme og æble. Pynt med kørvel, dild eller persille.
  2. Energi pr. stk.: 140 kcal., protein 29%, kulhydrat 43%, fedt 28%