Bruschetta
I en sund udgave med rugbrød og kylling.
8 stk.
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- 4-5 dl bouillon
- 1 1/2 dl creme fraiche 9%
- 1 spsk mayonnaise
- friskrevet peberrod efter smag
- salt og peber
- 1 rødt æble
- 8 stykker rugbrød udstukket i runde skiver
- på ca. 8 cm diameter
- 1 bundt kørvel, dild eller persille
Sådan gør du:
- Kog kyllingebrysterne i bouillon i ca. 12 min. under låg. Kasser bouillonen og afkøl kyllingen, før den trevles i mindre stykker. Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise og friskrevet peberrod efter smag. Smag til med salt og peber og vend kylling i dressingen. Skær æblet i tynde runde skiver. Rist brødet og top med kylling i peberrodscreme og æble. Pynt med kørvel, dild eller persille.
- Energi pr. stk.: 140 kcal., protein 29%, kulhydrat 43%, fedt 28%