Chokoladeboller - bagt som brydebrød
Lækre chokoladeboller bagt i bradepande. Chokoladebollerne bages sammen til en smukt brydebrød, som vil pynte på ethvert morgenbord eller til en kaffeslabaras.
20 stk. chokoladeboller
Total:20 minutter
Ingredienser
- 3 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 2 æg
- 2 spsk. ahornsirup eller sukker
- 50 g smør
- ca. 725 g manitobahvedemel eller tipo 00 hvedemel
- 1 tsk. salt
- 100 g hakket mælkechokolade
- 1 sammenpisket æg til pensling
- Pynt: sigtet flormelis
Sådan bager du chokoladeboller
- Rør vand og gær sammen. Rør æg og sirup i.
- Smuldr smørret i hvedemelet, og rør det i gærblandingen sammen med salt og chokolade. Ælt dejen kort. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 1 time.
- Form 20 boller. For en bradepande 22x30 cm med bagepapir. Fordel bollerne i bradepanden. De skal kun lige røre hinanden.
- Lad brydebrødet efterhæve tildækket med et rent klæde ca. 40 min.
- Pensl med sammenpisket æg. Bag brødet ca. 18-20 min. ved 200 gr.
- Pynt brydebrødet med sigtet flormelis, og bryd brødet til chokoladeboller.
Skønne hjemmebagte boller
-
Skønne solskinsboller
-
Cremeboller
-
Luftige teboller med rosiner
-
Chokoladeboller - bagt som brydebrød
-
Lækre boller med nutella & lakrids
-
Wienerbrødsboller med blåbær
-
Hjemmebagte krydderboller
-
Fødselsdagsboller - nem opskrift
-
Boller med chokolade - nem opskrift
-
Boller med kardemomme
-
Boller med fyld og glasur
-
Boller med valnødder
PRØV OGSÅ:Hjemmebagte krydderboller