4 pers.

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 2 tomater
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 gulerod
  • 100 g chorizopølse, den danske fra Aalbæk er god
  • 100 g sorte, små oliven
  • 2 forårsløg
  • Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. hakket mynte
  • salt, peber

  1. Kog bulguren efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Afkøl bulguren.
  2. Skær tomater, bladselleri og gulerod i små tern. Skær pølsen i skiver og steg dem gyldne på en pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og skær dem herefter i kvarte. Bland bulgur og grønsager.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten. Drys pølsestykker og oliven over. Snit forårsløgene, og drys dem over salaten.