„Burger“ på bruschetta

„Burger“ på bruschetta

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • Ingredienser:
  • 5-600 g hakket oksekød
  • 4 tomater (gerne forskellige slags, tern)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk balsamico
  • 3+1 spsk jomfruolivenolie
  • friske basilikumblade (revne)
  • 100 g mozzarellaost
  • 4 skiver ciabattabrød (eller 2 ciabattaboller)
  • salt og peber

  1. Ælt kødet sammenmed salt og peber og form det til 4 fladehakkebøffer.
  2. Vend tomaternesammen med1 fed knust hvidløg,balsamico, olivenolie,basilikumblade, salt ogpeber.
  3. Steg bøffernepå en varm grill ellerpande (4-5 min. påhver side). Læg tyndeskiver mozzarellaostpå overfladen, når deer vendt.
  4. Rist brød ellerhalve boller på grill ellerbrødrister. Gnid brødetmed et overskåret fedhvidløg og stænk medolivenolie.
  5. Anret bøfferog tomatsalat på brødetog pynt med basilikum.Servér straks.