„Burger“ på bruschetta
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 5-600 g hakket oksekød
- 4 tomater (gerne forskellige slags, tern)
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk balsamico
- 3+1 spsk jomfruolivenolie
- friske basilikumblade (revne)
- 100 g mozzarellaost
- 4 skiver ciabattabrød (eller 2 ciabattaboller)
- salt og peber
- Ælt kødet sammenmed salt og peber og form det til 4 fladehakkebøffer.
- Vend tomaternesammen med1 fed knust hvidløg,balsamico, olivenolie,basilikumblade, salt ogpeber.
- Steg bøffernepå en varm grill ellerpande (4-5 min. påhver side). Læg tyndeskiver mozzarellaostpå overfladen, når deer vendt.
- Rist brød ellerhalve boller på grill ellerbrødrister. Gnid brødetmed et overskåret fedhvidløg og stænk medolivenolie.
- Anret bøfferog tomatsalat på brødetog pynt med basilikum.Servér straks.