pasta

Byens bedste pasta: Prøv den her

Dejlig krydret pastaret med kalkun, chili og spinat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    480 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    54 %

4

Ingredienser

  • 350 g fuldkornslinguine
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g kalkunbryst i tern
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 1-2 udkernede, snittede chilier
  • salt, peber
  • 1 bakke babyspinat
  • ca. 1 dl bouillon
  • 2 tynde skiver ristet pancetta
  • 1 spsk ristede pinjekerner

Sådan gør du:

  1. Sæt en stor gryde vand over til pastaen og kog den efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en stor pande og steg kalkunkødet heri med hvidløg og chili. Steg det under omrøring i 4-5 minutter, drys salt og peber på, tilsæt lidt bouillon og vend spinatbladene i retten − evt. ad et par omgange. Lad spinaten falde en smule sammen, før pastaen vendes i retten, der varmes igennem og serveres med pancetta og pinjekerner på toppen.