kylling

Caesar salad

Amerikanernes favorit over dem alle, når det gælder salater. Her i en sund udgave med rugbrødscroutoner.

4

Ingredienser

  • 4 skiver parmaskinke
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 450 g kogt eller stegt kyllingekød
  • 2-3 hjertesalater
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • 1 håndfuld rucola
  • 35 g flaget parmesan
  • DRESSING:
  • 1,5 dl fraiche 9 %
  • et par hakkede ansjoser
  • (kan udelades)
  • lidt citronsaft
  • 1 spsk grov dijonsennep
  • salt, peber og grov, sød paprika

Sådan gør du:

  1. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir og rist dem gyldne ved 200° i 4-5 minutter.
  2. Læg skinken på en tallerken og del den i lidt mindre stykker.
  3. Skær rugbrødet i mindre stykker, læg dem på bagepladen og rist dem sprøde 10-15 minutter.
  4. Riv eller skær kyllingekødet i mundrette stykker og bland det med de øvrige ingredienser inkl. parmesan. Rør dressingensammen, smag den til og server den til salaten.