Calzone med spinat og skinke
Calzone, som betyderbukseben, er en sammenfoldetpizza medfyld. Er de små, lige tilen mundfuld, kaldes de„Calzoncini“. I denneportion fyld er der til 4Calzone.
(4 stk Calzone)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: ca. 20 min.
- Fyld:
- 125 g kogt skinke (finthakket)
- 2 spsk finthakket basilikum
- 2 tomater (finthakkede)
- 170 g mozzarella (skåret i små terninger)
- 2-3 spsk olivenolie
- pizzadej (se Grundopskrift på pizzadej)
- Udrul 4 runde dejplader, 18 cm i diam. Bland fyldet og kom det på halvdelen af hver dejplade.
- Fold den anden halvdel over. Fold og klem kanten godt sammen og pensl med olie.
- Bag dem ved 225 grader i ca. 20 min., eller til overfladen er gylden.