Calzone med spinat og skinke

Calzone med spinat og skinke

Calzone, som betyderbukseben, er en sammenfoldetpizza medfyld. Er de små, lige tilen mundfuld, kaldes de„Calzoncini“. I denneportion fyld er der til 4Calzone.

(4 stk Calzone)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • Fyld:
  • 125 g kogt skinke (finthakket)
  • 2 spsk finthakket basilikum
  • 2 tomater (finthakkede)
  • 170 g mozzarella (skåret i små terninger)
  • 2-3 spsk olivenolie
  • pizzadej (se Grundopskrift på pizzadej)

  1. Udrul 4 runde dejplader, 18 cm i diam. Bland fyldet og kom det på halvdelen af hver dejplade.
  2. Fold den anden halvdel over. Fold og klem kanten godt sammen og pensl med olie.
  3. Bag dem ved 225 grader i ca. 20 min., eller til overfladen er gylden.