Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme

Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme

(8 stk.)

Ingredienser

  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk. revet peberrod
  • 1 tsk. vineddike
  • ½ tsk. sukker
  • salt, peber
  • smør
  • 8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
  • 8 salatblade
  • 200 g røget hellefisk i tynde skiver
  • Pynt:
  • 8 stykker grofthøvlet peberrod
  • dildkviste

  1. Pisk fløden til skum. Vend revet peberrod i, og smag til med vineddike, sukker, salt og peber.
  2. Smør brødskiverne, og læg salatbladene på. fordel hellefisken over, og kom lidt peberrodscreme oven på fisken. Pynt med et grofthøvlet stykke peberrod og en kvist dild på hvert stykke. giv evt. stykkerne et drys groftkværnet peber.