Cantaloupmelon med parmaskinke

Cantaloupmelon med parmaskinke

(4 pers. som forret- eller frokostret)

Ingredienser

  • 200 g parmaskinke i tynde skiver
  • 1 cantaloupmelon
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 75 g blandet spæd salat
  • salt, peber
  • 4 spsk. pinjekerner
  • 2 spsk. olivenolie
  • Tilbehør:
  • ristede tynde skiver af flute og evt. tapenade

  1. Arranger skinken på 4 tallerkner. Skær skallen af melonen, og fjern kernerne.
  2. Skær melonkødet i både. Pisk citronsaft, ahornsirup, salt og peber sammen, og vend melonbådene heri.
  3. Fordel melonbådene på de 4 tallerkner. Skyl og afdryp den grønne salat godt, og fordel den på tallerknerne.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over. Dryp olivenolie over skinken og salaten.