italiensk salat

Caprese af grillet peberfrugt, mozzarella & basilikum

Italiensk salat som bruges til det hele

4

Ingredienser

  • 4-6 røde peberfrugter
  • 1 god håndfuld basilikum
  • 1 god håndfuld babyspinat
  • 2-3 spsk ristede pinjekerner
  • 125 g mozzarellakugler
  • 1 spsk citronolivenolie 1-2 tsk lys balsamico
  • salt, peber
  • 400 g groft ciabattabrød

Sådan gør du:

  1. Flæk, udkern og læg peberfrugterne på en bagerist beklædt med stanniol. Grill peberfrugterne, til skindet er mørkt og blistret. Tag dem ud, lad dem afkøle, og flå skindet af. Vend peberfrugterne let med basilikum- og spinatblade. Anret det hele på et fad, og kom pinjekerner og mozzarellaost på. Dryp olie og balsamico over, og krydr med salt og peber. Server salaten med groft ciabattabrød.
  2. ENERGI PR. PERSON: 400 kcal, fedt 27%, protein 20%, kulhydrat 53%