Cæsarsalat med carpaccio
En god og mættendesalat.
(2-4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 romainesalat
- 4 skiver lyst brød
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- Dressing:
- 1 æg (pasteuriseret)
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk parmesanost (friskrevet)
- 2 spsk olivenolie
- Worcestershiresauce
- salt og peber
- 150 g carpaccio (tynde skiver råt oksekød)
- Del salaten i blade ogskyl dem i koldt vand. Tør dem i et rent viskestykke og læg dem i en plasticpose i køleskab indtil brug.
- Skær skorperne af brødet og rist det gyldentpå en brødrister,en pande eller under ovngrillen. Gnid brødet med et overskåret hvidløgsfedog pensl detmed olie. Skær brødet i grove tern.
- Pisk eller blend æggetsammen med citronsaft,parmesan og olie og smag til med Worcestershiresauce, salt og peber.
- Vend salatbladene sammenmed dressingen og anret på tallerkner. Fordéldet stegte brød påsalaten sammen medcarpaccio.