Cæsarsalat med carpaccio

Cæsarsalat med carpaccio

En god og mættendesalat.

(2-4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 romainesalat
  • 4 skiver lyst brød
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Dressing:
  • 1 æg (pasteuriseret)
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk parmesanost (friskrevet)
  • 2 spsk olivenolie
  • Worcestershiresauce
  • salt og peber
  • 150 g carpaccio (tynde skiver råt oksekød)

  1. Del salaten i blade ogskyl dem i koldt vand. Tør dem i et rent viskestykke og læg dem i en plasticpose i køleskab indtil brug.
  2. Skær skorperne af brødet og rist det gyldentpå en brødrister,en pande eller under ovngrillen. Gnid brødet med et overskåret hvidløgsfedog pensl detmed olie. Skær brødet i grove tern.
  3. Pisk eller blend æggetsammen med citronsaft,parmesan og olie og smag til med Worcestershiresauce, salt og peber.
  4. Vend salatbladene sammenmed dressingen og anret på tallerkner. Fordéldet stegte brød påsalaten sammen medcarpaccio.