Cæsarsalat

Cæsarsalat new style

En ny version af en cæsarsalat. Her med varmrøget laks og sprøde brødstænger.

4

Ingredienser

  • 2 stk. miniromaine eller hjertesalat
  • 25 g parmesanost
  • 1 potte brøndkarse
  • 2 skiver surdejsbrød
  • Dressing:
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 bundt hakket dild
  • salt og peber
  • 200 g varmrøget laks 

Sådan gør du:

  1. Skyl salaten og del den i mindre stykker. Anret salaten på et fad med friskhøvlet parmesanost og brøndkarse. Rist brødet og skær det i stænger. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dryp over salaten. Pluk laksen i mindre stykker og top på salaten. Server med brødstænger.
  2. Energi pr. person: 270 kcal., protein 27%, kulhydrat 46%, fedt 27%.