Cæsarsalat new style
En ny version af en cæsarsalat. Her med varmrøget laks og sprøde brødstænger.
4
Ingredienser
- 2 stk. miniromaine eller hjertesalat
- 25 g parmesanost
- 1 potte brøndkarse
- 2 skiver surdejsbrød
- Dressing:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 bundt hakket dild
- salt og peber
- 200 g varmrøget laks
Sådan gør du:
- Skyl salaten og del den i mindre stykker. Anret salaten på et fad med friskhøvlet parmesanost og brøndkarse. Rist brødet og skær det i stænger. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dryp over salaten. Pluk laksen i mindre stykker og top på salaten. Server med brødstænger.
- Energi pr. person: 270 kcal., protein 27%, kulhydrat 46%, fedt 27%.