Cashew-kylling & sprød salat

Den lækre, tørre nøddesmag klæder kyllingen, der er en vigtig proteinkilde i dit måltid.

4

Ingredienser

  • 150 g båndpasta, fuldkorn
  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 2 spsk cashewnøddesmør eller peanutbutter
  • kokosolie eller olivenolie til stegning
  • 2 fennikel
  • 50 g rosenkål
  • 50 g babyspinat
  • 20 ananas-kirsebær (ca 1 bakke)
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 50 g kalamata oliven
  • 40 g cashewnødder

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Marinér kyllingestykkerne i cashewnøddesmør, salt og peber i en halv times tid.
  3. Steg kødstykkerne i kokosolie i ca 10 min.
  4. Skær fennikel i ultra tynde skiver. Skær enden af rosenkålen, og pil bladene af.
  5. Bland babyspinat, fennikel, rosenkålblade. Del ananaskirsebærrene, og vend dem i salaten sammen med oliven. Bland olie og eddike, og hæld det over salaten. Fordel salaten på 4 tallerkener.
  6. Servér salaten toppet med stykker af cashewkylling og kogt båndpasta. Drys med cashewnødder.(450 kcal)
  7. Få mere inspiration til sund slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/