Cheesecake med jordbær
Top din cheesecake med jordbær i denne lækre opskrift på en god amerikansk kending.
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Bage/kogetid: ca. 50 min.
- Fryse-egnet (uden jordbær)
- Ingredienser:
- 300 g kiks (smørbagte fuldkornskiks)
- 100 g smør
- 450 g flødeost naturel
- 400 g kvark/fromage frais
- 250 g sukker
- 1 vaniljestang (kornene)
- 5 æg (delt i hvider og blommer)
- 1 dl piskefløde (flødeskum)
- 500 g jordbær (skiver)
- Smelt smørret. Smuldr kiksene i det og blandgodt sammen. Lægblandingen i bundenaf en springform.
- Rør flødeost med kvark, sukker og vaniljekorn.Tilsæt en æggeblommead gangen.Vend først stiftpiskede æggehvider i og derefter flødeskum.
- Bag ved 150 grader i ca. 45 min., til kagen er fast. Lad den køle af og pynt med jordbær.