Chili con carne

Chili con carne

Den er kraftig og stærk ret der er en sikker succes.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 200 g hakket oksekød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 tsk tørret oregano
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2-4 tomater (i store tern)
  • 250 g friske, grønne bønner (eller frosne)
  • salt og peber
  • evt. frisk koriander
  • Tilbehør:
  • Tortillachips
  • evt. cremefraiche

  1. Brun oksekødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg, hvidløg og chili.
  2. Lad det stege nogle min. og tilsæt krydderier og tomater. Steg under omrøring i 5-10 min.
  3. Nip bønnerne og blanchér dem 3 min. i kogende, letsaltet vand (hvis de er friske). Vend de afdryppede bønner i chilien og kog det igennem.
  4. Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander, tortillachips og eventuelt cremefraiche.