Chili con carne
Den er kraftig og stærk ret der er en sikker succes.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 200 g hakket oksekød
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 chili
- 1 tsk tørret oregano
- ½ tsk stødt spidskommen
- 2-4 tomater (i store tern)
- 250 g friske, grønne bønner (eller frosne)
- salt og peber
- evt. frisk koriander
- Tilbehør:
- Tortillachips
- evt. cremefraiche
- Brun oksekødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg, hvidløg og chili.
- Lad det stege nogle min. og tilsæt krydderier og tomater. Steg under omrøring i 5-10 min.
- Nip bønnerne og blanchér dem 3 min. i kogende, letsaltet vand (hvis de er friske). Vend de afdryppede bønner i chilien og kog det igennem.
- Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander, tortillachips og eventuelt cremefraiche.