Inspiration til i aften: Chili con pollo
Er du også vild med den klassiske ret, chili con carne, så prøv denne nye variant.
Ingredienser
- 60 g kogt kylling
- 100 g kidneybønner
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 50 g rød peberfrugt
- 50 g løg
- 10 g olie til stegning
- 200 g hakkede tomater (dåse)
- 1 tsk paprika
- ½ kop stærk kaffe
- 1 tsk kakao (usødet)
- salt & peber
- 25 g skyr
- lidt syltede jalapenos
Sådan gør du:
- Del kyllingekødet til trævler med fingrene. Hæld kidneybønnerne i en sigte. Hak hvidløg og chili og skær peberfrugt og løg i tern.
- Varm en gryde op med olie og steg hvidløg og chili. Tilsæt peberfrugt og løg og steg videre i et par minutter. Hæld dåsetomater, kyllingekød, kidneybønner, paprika og kaffe i gryden. Kom eventuelt lidt vand ved, for at det ikke skal koge tørt.
- Lad retten simre i ca. 20 minutter. Smag den herefter til med kakao, salt og peber. Spis retten med skyr og jalapenos.
- Kalorier: 387 kcal
- Protein: 28 g (28 %)
- Kulhydrat: 34 g (39 %)
- Fedt: 15 g (33 %)
- Kostfibre: 8 g