Lækre chocolate chip-pandekager med banan og flødeskum
De små tykke bananpandekager kan både serveres til morgenmad og brunch eller som en lækker dessert.
4 personer
Total:30 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 40 g havregryn, grovvalsede
- 60 g hvedemel
- ½ tsk. vaniljepulver
- ½ tsk. bagepulver
- ¼ tsk. salt
- 60 g mørk chokolade (gerne chokoladedråber)
- smør til stegning
- 1 banan
- 1 dl græsk yoghurt
- 10 % 1 dl sirup
Sådan gør du
- Pandekager: Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel. Rør bananmosen sammen med æg, havregryn, mel, vaniljepulver, bagepulver og salt til en tyktflydende dej. Hak chokoladen groft (hvis ikke du bruger chokoladedråber), og vend det i dejen.
- Opvarm en pande med lidt smør, og put dejen på panden i runde cirkler med en spiseske. Der kan være ca. 4 pandekager på panden ad gangen. Steg dem i 2 min., til overfladen begynder at boble let. Vend dem, og steg dem færdige til de er gyldne og gennemstegte.
- Servering: Skræl bananen, og skær den i skiver. Anret pandekagerne i små stakke, og top med græsk yoghurt, bananskiver og sirup.