Donuts i ovn

Donuts med chokolade og banan

Du kan sagtens selv bage donuts derhjemme - og her får du Ditte Ingemanns opskrift på lækre doughnuts med banan og chokolade, der skal bages i ovnen.

12 donuts

Total:40 minutter

Ingredienser

  • Dej:
  • 100 g smør
  • 1¼ dl mælk
  • 1¼ dl rørsukker
  • 1 æg
  • 1 dl bananmos
  • 2½ dl mel
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ dl kakao
  • Chokoglasur:
  • 2½ dl flormelis
  • 4 spsk. kakaopulver
  • 4 spsk. sødmælk
  • kagepynt

Sådan bager du donuts

  1. Sæt ovnen til 180 gr. Smelt smørret, og pisk det sammen med mælk, rørsukker, æg og moset banan.
  2. Bland mel, salt, bagepulver og kakao, og pisk i dejen.
  3. Kom dejen i en sprøjtepose eller en frostpose, og klip hul i enden. Pres dejen ud i doughnutformen. De skal kun fyldes halvt op, da dejen hæver.
  4. Sæt formene med dej i ovnen, og bag dem ca. 12-15 min., til dejen har sat sig.
  5. Lad kagerne køle helt af, og glaser dem med chokoladeglasur.