Vidunderlig dessert: Chokoladefondue
Chokoladefondue er og bliver den hyggeligste måde at spise chokolade sammen på.
Ingredienser
- Ca. 500 g chokolade, enten mørk, lys eller
- mælkechokolade (evt. flere varianter)
- piskefløde, der går 1 ½ dl til 200 g chokolade
- udvalg af tørrede frugter, f.eks. abrikoser,
- dadler, svesker.
- marshmallows
- marcipan
- frisk frugt i tern, f.eks. ananas, mango, blommer, kiwi, banan
Sådan gør du
- Digestive kiks knækket i mindre stykker Tilbered frugten ved at skære den ud i mundrette stykker, og anret frugt, tørret frugt, marshmallows, marcipan i mindre bidder, kiks m.m. på et fad. Smelt chokoladen sammen med piskefløden, hver variant i sin skål, over vandbad.
- Sæt den smeltede chokolade på bordet med udvalget af ”dyppesager”, og læg bambusspid ved. Hav gerne en gryde med småkogende vand over i køkkenet, og hvis noget af chokoladen begynder at blive for koldt, sættes den ud et øjeblik i gryden.
PRØV OGSÅ: Chokofilopakker og krydret varm kakao