2. Smør en form på ca. 20 x 20 cm, og beklæd den med bagepapir.
3. Kom smør, kakaopulver og hakket chokolade i en gryde. Smelt ved jævn varme, og rør, til blandingen er glat og uden klumper.
4. Tag gryden af varmen, og rør brun farin, æg, hvedemel og mælk i dejen. Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i ca. 25 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid.
Annonse
5. Hak de to slags nødder og chokolade. Fordel nødder, chokolade og skumfiduser på den lune kage. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag i yderligere 3–5 min., til skumfiduserne er gyldne, og choko- laden er smeltet. Afkøl kagen ca. 1 time. Stil den derefter i køleskabet i 1 time, inden den skæres i firkanter på ca. 5 x 5 cm.