Skøn chokoladekage med skildpadder
Lækker chokoladekage med et sjovt indslag af chokoladeskildpadder. Her er en skøn opskrift på en lækker chokoladekage med skildpadder. Se her, hvordan du bager den klassiske chokoladekage og giver den et twist med skildpadder i dejen.
15-20 stykker
Total:1 time 5 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
Chokoladekage med skildpadder
- 225 g blødt smør
- 200 g sukker
- 3 æg
- 225 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. kakao
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100 g grofthakket mørk chokolade
- 75 g hakkede mandler
- 2 dl mælk
- 4 chokoladeskildpadder
- Glasur:
- 4 dl flormelis
- 3 spsk. vand
- 2 spsk. kakao
- Pynt: evt. frisk mynte
Sådan bager du en chokoladekage med skildpadder
- Rør smør og sukker sammen. Rør et æg i ad gangen.
- Bland hvedemel, bagepulver, kakao, vaniljesukker, chokolade og mandler sammen. Rør det i dejen sammen med mælk og hakkede chokoladeskildpadder.
- Hæld dejen i en form (30 cm i diameter eller 20 x 30 cm) foret med bagepapir. Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
- Stik et træspyd i kagen, hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Pynt kagen med glasur. Pynt evt. med mynte.