Chokolademousse med Baileys
En lækkert dessert lavet af mousse med Baileys i. Den er nem at lave og smager både luftigt og intenst. En perfekt måde at runde et festligt måltid af på, hvis I spørger os.
4 personer
Total:30 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 150 g grofthakket mælkechokolade
- 3 spsk. Baileys
- 3 æggeblommer
- 3 æggehvider
- 1 nip salt
- 2 dl letpisket fløde
- 2 dl hindbær
- 50 g hakket chokolade
Sådan gør du:
- Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Lad det køle lidt af. Tilsæt Baileys og rør, til det er blandet godt.
- Pisk æggeblommerne let og tilsæt den smeltede chokolade under omrøring.
- Pisk æggehviderne med lidt salt til de er helt stive.
- Vend chokoladeblandingen i de piskede hvider. Fyld fire glas med moussen, dæk til med husholdningsfilm og stil på køl i min. 2 timer.
- Pynt med flødeskum, bær og hakket chokolade ved servering.
Flere skønne desserter med Baileys
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Skøn cocktail: Chokolade-martini med Kahlua & Bailey
-
Baileyshjerter med crunch & Sarah Bernhardt med mandelganache
-
Sådan laver du varm kakao med Baileys Espresso Créme
-
Havregrynskugler med et twist af chokolade, appelsin og Baileys
-
Moussecake med Bailey
-
Skøn dessert: Hjemmelavet is med Baileys
-
Strawberry Short Cake med Baileys
-
Skønneste cheesecake med Baileys, kaffe & karamel
-
Irsk brødbudding med Baileys
-
Baileysfromage med kaffesirup