Chokolademousse med Baileys

Chokolademousse med Baileys

En lækkert dessert lavet af mousse med Baileys i. Den er nem at lave og smager både luftigt og intenst. En perfekt måde at runde et festligt måltid af på, hvis I spørger os.

4 personer

Total:30 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 150 g grofthakket mælkechokolade
  • 3 spsk. Baileys
  • 3 æggeblommer
  • 3 æggehvider
  • 1 nip salt
  • 2 dl letpisket fløde
  • 2 dl hindbær
  • 50 g hakket chokolade

Sådan gør du:

  1. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Lad det køle lidt af. Tilsæt Baileys og rør, til det er blandet godt.
  2. Pisk æggeblommerne let og tilsæt den smeltede chokolade under omrøring.
  3. Pisk æggehviderne med lidt salt til de er helt stive.
  4. Vend chokoladeblandingen i de piskede hvider. Fyld fire glas med moussen, dæk til med husholdningsfilm og stil på køl i min. 2 timer.
  5. Pynt med flødeskum, bær og hakket chokolade ved servering.