Chokolademousse

Chokolademousse

6 personer

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
  • 4 past. æggeblommer (2 bægre)
  • 4 spsk. sukker
  • 3 past. æggehvider (2 bægre)
  • 3½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • lidt flødeskum
  • 2-3 spsk. hakket chokolade
  • frisk mynte

  1. Hak chokoladen, og smeltden over vandbad eller imikroovn. Pisk æggeblommerog sukker cremet. Rørchokoladen i.
  2. Pisk æggehviderne stive,og vend dem i. Pisk flødentil let skum, og vend deni chokoladecremen. Kommoussen i glas eller i en skål.Dæk moussen til, og stil deni køleskab 2-4 timer.
  3. Pynt moussen med lidtflødeskum og et drys hakketchokolade og mynte.