Chokolademoussé
Dette er en super lækker dessert, der tilmed er drøn nem at lave.
6 personer
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
- 4 past. æggeblommer (2 bægre)
- 4 spsk. sukker
- 3 past. æggehvider (2 bægre)
- 3½ dl piskefløde
- Pynt:
- lidt flødeskum og 2-3 spsk. hakket chokolade og frisk mynte
- Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen. Kom moussen i glas eller i en skål. Dæk moussen til, og stil den i køleskab 2-4 timer.
- Pynt moussen med lidt flødeskum og et drys hakket chokolade og mynte.