Chokolademoussé

Chokolademoussé

Dette er en super lækker dessert, der tilmed er drøn nem at lave.

6 personer

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
  • 4 past. æggeblommer (2 bægre)
  • 4 spsk. sukker
  • 3 past. æggehvider (2 bægre)
  • 3½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • lidt flødeskum og 2-3 spsk. hakket chokolade og frisk mynte

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen. Kom moussen i glas eller i en skål. Dæk moussen til, og stil den i køleskab 2-4 timer.
  3. Pynt moussen med lidt flødeskum og et drys hakket chokolade og mynte.