-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Chokoladeroulade med appelsinsmørcreme
Prøv opskriften på cremet chokoladeroulade lavet på kakao, smør og appelsin.
1 roulade
Ingredienser
- 3 æg
- 100 g sukker
- 2 spsk. kakao
- 4 spsk. kartoffelmel
- 4 spsk. hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- Fyld:
- 4 past. æggeblommer (2 bægre)
- 200 g flormelis
- 200 g blødt smør
- 2 tsk. revet skal af usprøjtet appelsin
- Pynt:
- 150 g mørk chokolade
- 1 tsk. olie
- 50 g lys chokolade
- evt. friske bær
SÅDAN GØR DU
- Pisk æg og sukker til stabilt skum, det tager 5-7 min. med håndmikseren. Sigt kakao, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver i æggemassen, og bland forsigtigt. Bred dejen ud i ca. 1 cm’s tykkelse, og bag kagen ved 200 gr. i 8-10 min.
- Tryk let med en finger. Hvis dejen løfter sig igen, er kagen færdigbagt. Vend kagen ud på bagepapir, der er drysset med sukker. Dæk med et hårdt opvredet viskestykke i nogle minutter, og træk bagepapiret af. Køl kagen helt af.
- Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Tilsæt blødt smør og appelsinskal, og rør cremen igennem. Bred den ud på den færdige kage, og rul kagen sammen ved hjælp af bagepapiret.
- Smelt forsigtigt den mørke chokolade sammen med lidt neutral olie. Læg kagen på en bagerist med papir under, og hæld forsigtigt chokoladen over rouladen. Lad den stivne halvt, og pynt med hakket lys chokolade. Server evt. med lidt friske bær.