Chokoladescones

Chokoladescones

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 18 min.
  • Fryse-egnet
  • (8-12 stk)
  • 300 g mel
  • 75 g smør
  • 3 spsk farin
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 g mørk chokolade
  • 1 dl fløde
  • 1 1/4 dl mælk
  • evt. 1 æg til pensling

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hak mel og smør sammen og tilsæt farin, bagepulver og grofthakket chokolade.
  3. Saml dejen med fløde og mælk og klap den ud til en tyk plade på et meldrysset bord.
  4. Del den i 8-12 firkanter eller cirkler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Pensl evt. med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.
  6. Lad dem afkøle på en rist.