Citronkage med marcipan
10 personer
Ingredienser
- Citronkage med marcipan
- 200 g blødt smør
- 200 g sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 100 g reven marcipan
- saften af 1 citron
- 3 tsk. reven skal af en usprøjtet citron
- 4 æg
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g hvedemel
- ½ dl mælk
- Pynt:
- flormelis og evt. reven usprøjtet citronskal
- Rør smørret medsukker. Kom vaniljesukker,marcipan,citronsaft og -skal i.
- Tilsæt æggene etad gangen. Bland hvedemelog bagepulver,og vend det i sammenmed mælk.
- Fordel dejen i enspringform 22 cm idiameter foret medbagepapir. Bag kagenca. 1 time ved 175gr. på anden nedersteovnribbe. Stik etspid i kagen, hvis derhænger ubagt dej på,skal den bages lidtlængere.
- Sigt flormelis overved servering, og pyntevt. med citronskal.