Coleslaw med citron

Coleslaw med citron

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Trækketid:
  • mindst 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (2 personer)
  • 3/4 dl kvark 1%
  • 1 usprøjtet citron
  • 1-2 tsk sukker
  • 250 g fintsnittet hvidkål eller rødkål, eller halvt af hver
  • 2 gulerødder
  • 2 forårsløg
  • salt og peber

  1. Pisk kvark sammen med fintrevet citronskal og 1- 2 spsk citronsaft.
  2. Tilsæt sukker, salt og peber.
  3. Snit kålen i meget tynde strimler og riv gulerødderne groft.
  4. Vend grønsagerne sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  5. Lad salaten trække i køleskabet min. 1/2 time.