Cookies med kaffe
Sprøde småkager med kaffesmag.
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 12 min.
- Dejen er fryse-egnet
- 125 g smør
- 2 spsk sukker
- 2 spsk farin
- 1 æg
- 2 spsk stærk kaffe
- 125 g hvedemel
- ½ tsk stødt kanel
- 1 knsp. stødt muskat
- 1 knsp groft salt
- 50 g chokolade
- Rør smør med de to slags sukker og tilsæt æg og kaffe.
- Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem sammen med grofthakket chokolade. Ælt dejen sammen og tril den til en tyk pølse.
- Lad den hvile i køleskab mindst ½ time.
- Skær pølsen i 12 skiver og bag dem ved 175 grader i ca. 12 min.
- Opbevar i en kagedåse.