Cookies med kaffe

Cookies med kaffe

Sprøde småkager med kaffesmag.

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 12 min.
  • Dejen er fryse-egnet
  • 125 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk farin
  • 1 æg
  • 2 spsk stærk kaffe
  • 125 g hvedemel
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 knsp. stødt muskat
  • 1 knsp groft salt
  • 50 g chokolade

  1. Rør smør med de to slags sukker og tilsæt æg og kaffe.
  2. Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem sammen med grofthakket chokolade. Ælt dejen sammen og tril den til en tyk pølse.
  3. Lad den hvile i køleskab mindst ½ time.
  4. Skær pølsen i 12 skiver og bag dem ved 175 grader i ca. 12 min.
  5. Opbevar i en kagedåse.