Crepes med skinke & champignon

Crepes med skinke & champignon

Lækre madpandekager med skinke- og champignonfyld.

2 personer

Ingredienser

  • Dej til pandekager/crepes:
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 50 g hvedemel
  • 1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
  • 15 g smeltet smør
  • Fyld:
  • 250 g champignoner
  • 15 smør
  • 1 1⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
  • 150 g kogt skinke i strimler eller tern
  • evt. 125 g grønne ærter
  • 2 forårsløg
  • dijonsennep
  • salt og peber

  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættesogså sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabetmindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen påen varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr.pandekage.
  2. Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist dem på en pandemed smør og tilsæt sovsen. Giv det et opkog og tilsætskinke, ærter og fintsnittede forårsløg.
  3. Smag til med sennep,salt og peber og server i varme crepes.