Crepes med skinke & champignon
Lækre madpandekager med skinke- og champignonfyld.
2 personer
Ingredienser
- Dej til pandekager/crepes:
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 50 g hvedemel
- 1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
- 15 g smeltet smør
- Fyld:
- 250 g champignoner
- 15 smør
- 1 1⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
- 150 g kogt skinke i strimler eller tern
- evt. 125 g grønne ærter
- 2 forårsløg
- dijonsennep
- salt og peber
- Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættesogså sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabetmindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen påen varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr.pandekage.
- Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist dem på en pandemed smør og tilsæt sovsen. Giv det et opkog og tilsætskinke, ærter og fintsnittede forårsløg.
- Smag til med sennep,salt og peber og server i varme crepes.