Crepes suzette med et tvist

Crepes suzette med et tvist

Her har vi kommet kokosmeli den franske klassiker, detgiver en fin smag sammenmed appelsin.

4 personer

Ingredienser

  • 6 dl mælk
  • 150 g hvedemel
  • 1 dl kokosmel
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 4 æg
  • 50 g smeltet smør
  • smør til bagning
  • Appelsinsauce:
  • 20 g smør
  • 2½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 spsk. citronsaft
  • 5 spsk. sukker
  • appelsinfileter af 2 appelsiner
  • 75 g mandelflager
  • Pynt:
  • 2 spsk. kokosmel
  • 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal og evt. mynte

  1. Rør mælk, hvedemel,kokosmel, salt og sukkerjævnt. Rør æggene i. Laddejen trække 30 min. Rørsmørret i.
  2. Bag 12-14 tynde pandekageri smør på en pande.
  3. Kom smør, appelsinsaft,citronsaft og sukker i enpande, og kog det op. Dyp enpandekage i saucen, og foldden til en halvmåne, somigen foldes. Læg pandekagernelangs pandens kant,og fortsæt med resten afpandekagerne. Kan ogsåarrangeres i et dybt fad. Komappelsinfileter ved. Dryspanderistede mandelflagerover pandekagerne. Pyntmed et drys kokosmel, revenappelsinskal og evt. mynte.